Denna händelse har avslutats. Se fler Retreater →
Tyst retreat
Meditationsretreat

Tyst retreat

Onsdag 23 augusti 2023 – Söndag 27 augusti 2023

Denna retreat är öppen för alla som tidigare har deltagit i en av Triratnas grundkurser

Det här är en årligen återkommande och mycket uppskattad retreat. Vi är mestadels tystnad och har helt enkelt en chans att gå djupare i vår praktik tillsammans.

På retreaten kommer vi att utforska hur vi kan bli mer genuint och naturligt medvetna i meditationen och livet. Detta genom att titta närmre på hur vi kan ta oss från distraktion till närvaro och absorption. Medkänsla kommer också att finnas med i form av metta-bhavana och tonglen.

Retreaten leds av Viryabodhi och Dhirananda.

Boka nu: 3 210 kr / 2 050 kr

Läs mer om våra prisnivåer i nästa bokningssteg

Fler frågor? Hör av dig!

Vanliga frågor

Vad ingår i priset?

Priset täcker hela kostnaden för retreaten, inklusive boende och all mat.

När börjar och slutar retreaten?

Retreaten börjar med middag kl 18.30. Du är välkommen att komma när som helst från kl 15.00. Vi önskar att du inte planerar för att anlända senare än kl 18.30. Om du ändå tror att du kan behöva det, kontakta oss innan du bokar.

Vi avslutar på eftermiddagen kl 14.00.

Hur bor man på retreaten?

Dharmagiri erbjuder ett enkelt men bekvämt boende. Du kommer dela rum med 1-5 andra personer och vi kommer att äta alla måltider tillsammans.

Att vara på retreat tillsammans innebär att ta hand om varandra. Teamet som leder retreaten är volontärer som också är på retreat och vi kommer att be dig hjälpa till med matlagning, städning och enkla sysslor. Att arbeta tillsammans är ett bra sätt att lära känna varandra, och det hjälper oss också att hålla kostnaden för retreaten till ett minimum.

Kan jag få ett enkelrum?

Dharmagiri har ett enkelrum som kan tilldelas en person med särskilda behov. Om du behöver ett enkelrum för att kunna delta, vänligen kontakta oss innan du bokar för att säkerställa tillgänglighet.

Vad är det för typ av mat?

Vi äter frukost, lunch och middag tillsammans varje dag. Många buddhister äter vegansk kost som ett uttryck för ickevåld. All mat på Dharmagiri är därmed vegansk. Om du har några allergier, är det viktigt att du kontaktar oss innan du bokar för att säkerställa att vi kan möta dina specialkostbehov.

Vad behöver jag ta med?

Om du inte reser från ett annat land, så ber vi dig att ta med egna sängkläder (lakan, påslakan och örngott). Du behöver även ta med alla toalettartiklar du behöver, inklusive handdukar. För den som rest långt eller glömt att ta med lakan, så finns dessa att hyra mot betalning. Enstaka toalettartiklar finns även till försäljning.

Teamet

Dhirananda
Dhirananda
Viryabodhi
Viryabodhi