Vinterretreat: Det reaktiva och kreativa sinnet, 27 dec-2 dec

Denna retreat är öppen för alla som gått någon av Triratnas grund-/introduktionskurser och har en regelbunden meditationspraktik. Du behöver ha haft ett års erfarenhet av meditation.

Retreaten kommer vara en intensiv meditationsretreat, med mycket tystnad. Det kommer ges möjlighet till praktiksamtal där ni kan få vägledning i er meditationspraktik.
 
Sinnets potential är obegränsad och vi kommer fördjupa oss i dess skönhet och möjlighet till uppvaknande. Vi kommer utgå från vår möjlighet att lägga märke till våra sinnestillstånd (dhammavicaya) och fördjupa vår förmåga att se vad som är hjälpsamt och ohjälpsamt i vår praktik och väg mot frihet. Utgångspunkten är (bodhyangas) som beskrivs i Anapanasati-suttan.
Retreaten leds av Pavarabodhi, Shraddhamanas och Subhalocani.
Retreatkostnaden inkluderar en bokningsavgift på 500 kr, se villkor för anmälan.
Ange nedan (när du öppnat bokningsformuläret) vilket pris du betalar. Reducerat pris är främst för studerande, arbetslösa, pensionärer och andra med låg inkomst. Om även det reducerade priset är för högt för dig, eller om du skulle behöva dela upp betalningen, hör av dig till centret så hittar vi en lösning. För oss är det viktigt att de som vill delta får det, oavsett ekonomisk situation. Om du har möjlighet får du gärna i samband med bokningen ge en donation (dana), vilket gör det möjligt för oss att både täcka våra kostnader och att ge lägre pris till de som behöver.

27dec(dec 27)18:3002jan(jan 2)12:00Vinterretreat 2021, 27 dec-2 jan

X
X