Veckoretreat, 15-22 juli
"Dhyana och Qigong"

Med anledning av covid-19 har denna retreat endast tio platser för att alla deltagare ska få ett eget rum och för att det ska bli enklare att hålla avstånd. Varje person har eget ansvar för både dit- och hemresa, från dörr till dörr. Mer information om riktlinjer för smittskydd hittar du här:
https://stockholmsbuddhistcenter.se/smittskydd-pa-dharmagiri-i-samband-med-retreat/

Om vi p.g.a. restriktioner inte kan erbjuda retreaten på plats erbjuder vi med stor sannolikhet retreaten online istället. Vi strävar efter att meddela om detta minst två veckor innan retreatstart. Om du har frågor - kontakta oss: info@stockholmsbuddhistcenter.se

Denna retreat är öppen för alla som har deltagit i en av Triratnas grund-/introduktionskurser och har en regelbunden meditationspraktik.

En intensiv meditationsretreat med fokus på dhyana (meditativ absorption) och med Qigong.

Under retreaten kommer du att få möjlighet att fördjupa din kroppsmedvetenhet, både den "fysiska kroppen" och "energikroppen". En vacker och glädjefylld väg till fördjupad koncentration - Dhyana. Vi kommer att kombinera meditation i rörelse, Qigong, med sittande praktik. För dem som vill kommer praktiksamtal att erbjudas. Retreaten kommer att ge mycket utrymme för stillhet, att vara i naturen och njuta av sommaren.

Du behöver inte ha några förkunskaper om Qigong, men en regelbunden meditationspraktik förutsätts.

Retreaten leds av Padmasûrya och Pavarabodhi.

Retreatkostnaden inkluderar en bokningsavgift på 500 kr, se villkor för anmälan.

Ange nedan (när du öppnat bokningsformuläret) vilket pris du betalar. Reducerat pris är främst för studerande, arbetslösa, pensionärer och andra med låg inkomst. Om även det reducerade priset är för högt för dig, eller om du skulle behöva dela upp betalningen, hör av dig till centret så hittar vi en lösning. För oss är det viktigt att de som vill delta får det, oavsett ekonomisk situation. Om du har möjlighet får du gärna i samband med bokningen ge en donation (dana), vilket gör det möjligt för oss att både täcka våra kostnader och att ge lägre pris till de som behöver.

15jul(jul 15)18:3022(jul 22)14:00Eventet är överVeckoretreat, 15-22 juli

X
X