Under 35-retreat, 31 aug-2 sep:
Hjärtats frigörelse - Att leva med vänlighet och omsorg

Alla personer 35 år eller yngre är välkomna! Ingen tidigare erfarenhet är nödvändig.

Metta eller kärleksfull vänlighet är hjärtat i Buddhas visdom. Metta är en stark och vaken respons till allt levande. Den ser potentialen i oss och i allt levande. Det är den respons till andra och omgivningen som kommer naturligt för den som lever med insikt om verklighetens natur, som ser alla tings inbördes förhållande. Genom att aktivt odla denna intention av välvilja kan våra liv omvandlas radikalt. Istället för att livet handlar om att enbart se efter "number 1" handlar det mer och mer om att bidra till något mer än en själv. Vi kan leva mer och mer i en öppen tillvaro där det finns möjligheter istället för en sluten tillvaro där vi sitter fast.

Denna helg inkluderar workshops, guidade meditationer och en chans att forma nya vänskaper. Dharmagiri retreatcenter är vackert omgivet av natur och har Daläven runt knuten. Helgen är ett utmärkt tillfälle för yngre personer intresserade av Buddhas undervisning att samlas i gemenskap.

Leds av Bodhisakta med team.

Pris: 1650 kr (Reducerat: 1050 kr, danapris: 2050 kr). Kostnaden inkluderar en bokningsavgift på 500 kr, se villkor för anmälan.

Ange nedan vilket pris du betalar. Reducerat pris är främst för studerande, arbetslösa, pensionärer och andra med låg inkomst. Om även det reducerade priset är för högt för dig, eller om du skulle behöva dela upp betalningen, hör av dig till centret så hittar vi en lösning. För oss är det viktigt att de som vill delta får det, oavsett ekonomisk situation. Om du har möjlighet får du gärna betala ett högre pris ("danapris"), vilket gör det möjligt för oss att både täcka våra kostnader och att ge lägre pris till de som behöver.

[eventBox id="177"]

X
X