Under 35-retreat: Vision för en ny värld, 13-15 september

Alla personer 35 år eller yngre är välkomna - ingen tidigare erfarenhet är nödvändig.

Detta är en helg för dig som vill utforska hur du kan förändra dig själv och världen - med hjälp av medkänsla och visdom.

Vi kommer diskutera och dela erfarenheter om hur vi förhåller oss till oss själva, andra och världen. Samt utforska sätt att agera mer konstruktivt på de känslor och förnimmelser som vi människor ständigt möts av. Som utgångspunkt hämtar vi inspiration och perspektiv från meditation och buddhism för att dels kunna möta världen som den är, och även bidra till att göra den bättre för andra och oss själva.

Denna helg inkluderar workshops, guidade meditationer och en chans att forma nya vänskaper. Dharmagiri retreatcenter är vackert omgivet av natur och har Daläven runt knuten. Helgen är ett utmärkt tillfälle för yngre personer intresserade av Buddhas undervisning att samlas i gemenskap.

Retreaten leds av Cecilia, Viktor och Bodhisakta.

Pris: 1650 kr (Reducerat: 1050 kr, fullt pris+dana: 2050 kr). Kostnaden inkluderar en bokningsavgift på 500 kr, se villkor för anmälan.

Ange nedan vilket pris du betalar. Reducerat pris är främst för studerande, arbetslösa, pensionärer och andra med låg inkomst. Om även det reducerade priset är för högt för dig, eller om du skulle behöva dela upp betalningen, hör av dig till centret så hittar vi en lösning. För oss är det viktigt att de som vill delta får det, oavsett ekonomisk situation. Om du har möjlighet får du gärna i samband med bokningen ge en donation (dana) på 400 kr, vilket gör det möjligt för oss att både täcka våra kostnader och att ge lägre pris till de som behöver.

Missing Event Data

X
X