Online: Under 30-retreat, 5-7 mars

"Träna ditt sinne"

Retreathelg online för dig mellan 18-30 år - Inga förkunskaper eller tidigare erfarenhet krävs

Denna retreat är tyvärr inställd.

 

Vad är ett meningsfullt liv? Hur kan jag ta hand om mig själv, mina medmänniskor och min omvärld på bästa möjliga sätt?

Dessa är bara ett par av frågorna vi kommer utforska tillsammans under denna retreat för dig i åldrarna 18-30 år. Vill du lära dig meditera, få en inblick i buddhismen och lära känna likasinnade är detta helt rätt helg för dig!

Under retreaten får du lära dig två meditationsövningar: Uppmärksamhet på andningen och metta-bhavana. Den första är ett medvetet utforskande av andningen som vi upplever den genom vår kropp. Den andra utforskar våra känslor i relation till oss själva och andra och uppmuntrar till en vänlig och medkännande attityd.

Vi kommer även ge en introduktion till buddhismen och ge gott om tid för frågor och samtal.

Retreaten leds av Prasadacarin och Viktor NB.

Vi kommer använda oss av onlineplattformen Zoom under helgen (lättillgängligt, gratis och utan krav på eget konto). Vi återkommer med länk efter bokning.

Programtider:
Fredag - Kl 18.30-20.00
Lördag - Kl 10.00-12.00 + 13.00-15.00 + 18.30-20.00
Söndag - Kl 10.00-12.00 + 13.00-14.00

Retreatkostnaden inkluderar en bokningsavgift på 500 kr, se villkor för anmälan.

Ange nedan (när du öppnat bokningsformuläret) vilket pris du betalar. Reducerat pris är främst för studerande, arbetslösa, pensionärer och andra med låg inkomst. Om även det reducerade priset är för högt för dig, eller om du skulle behöva dela upp betalningen, hör av dig till centret så hittar vi en lösning. För oss är det viktigt att de som vill delta får det, oavsett ekonomisk situation. Om du har möjlighet får du gärna i samband med bokningen ge en donation (dana), vilket gör det möjligt för oss att både täcka våra kostnader och att ge lägre pris till de som behöver.

Missing Event Data

X
X