Denna retreat är tyvärr inställd p.g.a. för få anmälda.

Under 30-retreat, 21-23 feb

Konsten att ge - en retreat om att göra skillnad i en värld som brinner

En retreathelg för dig som är 30 år eller yngre och är nyfiken på att utforska meditation och buddhism tillsammans med andra. Inga förkunskaper krävs - alla är välkomna!

"So, you want to be tough, you want to be rebellious, you want to be a badass, then show your heart to everyone… EVERYONE."
- Michael Xavier

Generositet är hjärtat i Buddhas visdom. Det är en stark och vaken respons till allt levande. Det gensvaret till andra och omgivningen som kommer naturligt för den som lever med insikt om verklighetens natur, som ser alla tings inbördes förhållande. Genom att aktivt odla denna intention av välvilja kan våra och andras liv omvandlas radikalt!

Denna helg inkluderar workshops, guidade meditationer och en chans att forma nya vänskaper. Dharmagiri retreatcenter är vackert omgivet av natur och har Daläven runt knuten. Helgen är ett utmärkt tillfälle för yngre personer intresserade av Buddhas undervisning att samlas i gemenskap.

Leds av Cecilia, Viktor och Prasadacarin.

Retreatkostnaden inkluderar en bokningsavgift på 500 kr, se villkor för anmälan.

Ange nedan vilket pris du betalar. Reducerat pris är främst för studerande, arbetslösa, pensionärer och andra med låg inkomst. Om även det reducerade priset är för högt för dig, eller om du skulle behöva dela upp betalningen, hör av dig till centret så hittar vi en lösning. För oss är det viktigt att de som vill delta får det, oavsett ekonomisk situation.

Missing Event Data

X
X