Reaktiva & kreativa sinnet: Under 35-retreat, 28-30 aug

Med anledning av covid-19 har denna retreat få platser för att alla deltagare ska få ett eget rum och för att det ska bli enklare att hålla avstånd. Varje person har eget ansvar för både dit- och hemresa, från dörr till dörr. Mer information om riktlinjer för smittskydd hittar du här:
https://stockholmsbuddhistcenter.se/smittskydd-pa-dharmagiri-i-samband-med-retreat/

En retreathelg för dig som är 35 år eller yngre och är nyfiken på att utforska meditation och buddhism tillsammans med andra. Inga förkunskaper krävs, alla är välkomna!

Vi behöver inte lida, undervisade Buddha. Det kreativa sinnet öppnar möjligheten att leva ett helhjärtat liv i medvetenhet, kärlek och öppenhet - Något som är möjligt för oss alla. Vi behöver bara se att vi är djupt sammanlänkande med varandra och inte så separerade som vi kan känna oss.

Buddhas läror är lika tillgängliga för oss idag, som för drygt 2500 år sedan. Genom att förstå både målet som är uppvaknande och vägen dit, kan vi själva börja vandra denna väg. Under helgen kommer vi utforska temat genom undervisning, meditation och avslappnad tid tillsammans i natursköna omgivningar intill Dalälven.

Retreaten leds av Bodhisakta, Saga, Viktor m.fl.

Retreatkostnaden inkluderar en bokningsavgift på 500 kr, se villkor för anmälan.

Ange nedan vilket pris du betalar. Reducerat pris är främst för studerande, arbetslösa, pensionärer och andra med låg inkomst. Om även det reducerade priset är för högt för dig, eller om du skulle behöva dela upp betalningen, hör av dig till centret så hittar vi en lösning. För oss är det viktigt att de som vill delta får det, oavsett ekonomisk situation.

Missing Event Data

X
X