Tyst retreat, 22-26 aug

Denna retreat är öppen för alla som har deltagit i en av Triratnas introduktionskurser.

Kom och praktisera med oss och utforska den outgrundliga och så oändligt fascinerande naturen i vår upplevelse och i Dharma. Vi har tystnad från introduktionen på onsdag kväll tills efter lunch på söndagen och praktiserar meditation, gångmeditation och bara vara, med läsningar, puja och kontemplation av Buddha på kvällen. Under retreaten erbjuds möjlighet till personliga praktiksamtal.

Leds av Viryabodhi och Vimaladhi.

Pris: 2750 kr (reducerat: 1750 kr, danapris 3150 kr). Kostnaden inkluderar en bokningsavgift på 500 kr, se villkor för anmälan.

Ange nedan vilket pris du betalar. Reducerat pris är främst för studerande, arbetslösa, pensionärer och andra med låg inkomst. Om även det reducerade priset är för högt för dig, eller om du skulle behöva dela upp betalningen, hör av dig till centret så hittar vi en lösning. För oss är det viktigt att de som vill delta får det, oavsett ekonomisk situation. Om du har möjlighet får du gärna betala ett högre pris ("danapris"), vilket gör det möjligt för oss att både täcka våra kostnader och att ge lägre pris till de som behöver.

[eventBox id="173"]

X
X