Studiekurs "Buddhas lära", 30 jan - 13 mar

Denna kurs är öppen för alla som har deltagit i en av Triratnas grund-/introduktionskurser.

Denna kurs ges i en mindre grupp med 12 deltagare.

En 7-veckors studiekurs där vi läser och diskuterar 7 kapitel i boken "Buddhas lära - en väg till frihet" av Sangharakshita (finns att köpa på buddhistcentret). Du åtar dig att läsa och förbereda inför varje träff. Denna kurs är en fortsättning på höstens kurs där bokens första 7-8 kapitel studerades men det går att hoppa på nu även om du inte gick kursen innan.

Leds av Prasadacarin och Padmajaya med team.

Pris: 1925 kr (Reducerat: 1225 kr, fullt pris + dana: 2325 kr). Kostnaden inkluderar en bokningsavgift på 500 kr, se villkor för anmälan.

Ange nedan vilket pris du betalar. Reducerat pris är främst för studerande, arbetslösa, pensionärer och andra med låg inkomst. Om även det reducerade priset är för högt för dig, eller om du skulle behöva dela upp betalningen, hör av dig till centret så hittar vi en lösning. För oss är det viktigt att de som vill delta får det, oavsett ekonomisk situation. Om du har möjlighet får du gärna i samband med bokningen ge en donation (dana) på 400 kr, vilket gör det möjligt för oss att både täcka våra kostnader och att ge lägre pris till de som behöver.

[eventBox id="269"]

X
X