Studiekurs: Den ädla åttafaldiga vägen, 17 mar - 21 apr

Tisdagar kl. 18.00-20.30

Buddhas undervisning om den ädla åttafaldiga vägen utvecklar den fjärde av de fyra ädla sanningarna, den klassiska utgångspunkten för buddhistisk undervisning och praktik. Vi utforskar närmare vad det innebär att vägen är åttafaldig och hur vi omsätter detta i praktisk handling. Även om detta är en studiekurs ägnar vi en del av kvällen åt att meditera tillsammans.

Studiekursen baseras på boken "Buddhas ädla åttafaldiga väg" av Sangharakshita, som finns att köpa på Stockholms buddhistcenter.

Kursen leds av Viryabodhi och Vimaladhi med team.

Kurskostnaden inkluderar en bokningsavgift på 500 kr, se villkor för anmälan.

Ange nedan vilket pris du betalar. Reducerat pris är främst för studerande, arbetslösa, pensionärer och andra med låg inkomst. Om även det reducerade priset är för högt för dig, eller om du skulle behöva dela upp betalningen, hör av dig till centret så hittar vi en lösning. För oss är det viktigt att de som vill delta får det, oavsett ekonomisk situation. Om du har möjlighet får du gärna i samband med bokningen ge en donation (dana) på 400 kr, vilket gör det möjligt för oss att både täcka våra kostnader och att ge lägre pris till de som behöver.

Missing Event Data

X
X