Satipatthana / Anapanasati med Aryaka och Viryabodhi

10-19 September

Med anledning av covid-19 har denna retreat endast tolv platser. Detta för att majoriteten ska ha eget sovrum och för att det ska bli enklare att hålla avstånd. Varje person har eget ansvar för både dit- och hemresa, från dörr till dörr. Mer information om riktlinjer för smittskydd hittar du här.

Om vi p.g.a. restriktioner inte kan erbjuda retreaten på plats erbjuder vi med stor sannolikhet retreaten online istället. Vi strävar efter att meddela om detta minst två veckor innan retreatstart. Om du har frågor - kontakta oss:
info@stockholmsbuddhistcenter.se

Denna retreat är för mitror och ordensmedlemmar i den svenska sanghan.

Vajradevi kan tyvärr inte komma och leda retreaten, framför allt på grund av en allvarligt sjuk familjemedlem. Istället erbjuder Aryaka och Viryabodhi att hålla i en retreat med samma tema, och med inspiration från Vajradevis nya bok och undervisning, kanske rentav guidade meditationer och ev. live kontakt med Vajradevi.

Aryaka och Viryabodhi har lång erfarenhet och har lett flera retreater på temat tidigare. Fler detaljer kommer senare, men en förändring är att retreaten slutar kl. 11.30 på söndagen 19 september. Samtidigt ser vi fram emot att förhoppningsvis välkomna Vajradevi i maj 2022.

Retreatkostnaden inkluderar en bokningsavgift på 500 kr, se villkor för anmälan.

Ange nedan (när du öppnat bokningsformuläret) vilket pris du betalar. Reducerat pris är främst för studerande, arbetslösa, pensionärer och andra med låg inkomst. Om även det reducerade priset är för högt för dig, eller om du skulle behöva dela upp betalningen, hör av dig till centret så hittar vi en lösning. För oss är det viktigt att de som vill delta får det, oavsett ekonomisk situation. Om du har möjlighet får du gärna i samband med bokningen ge en donation (dana), vilket gör det möjligt för oss att både täcka våra kostnader och att ge lägre pris till de som behöver.

10sep(sep 10)18:3019(sep 19)11:30Event OverSatipatthana / Anapanasati med Aryaka & Viryabodhi, 10-19 sep

X
X