ONLINE: Påskretreat, 1 apr-4 apr

Flödet av compassion i ditt liv

Denna retreat är öppen för alla som har deltagit i en av Triratnas grund-/introduktionskurser.

"May all the Buddhas bathe us in the surging waters of their compassion."

Dyk in i flödet av medkänsla med oss under påsken! Vi kommer utforska vad medkänsla är, hur den relaterar till visdom och hur vi kan utveckla medkänsla - för oss själva och andra. Vi kommer också titta på vad som hindrar oss från att vara mottagliga och öppna för flödet av medkänsla, från andra, till oss själva och till andra.

Retreaten kommer innehålla undervisning, ritualer, meditation och praktiska utforskande övningar. Den kommer också ge möjlighet att dela erfarenheter och reflektioner i mindre grupper.

Retreaten leds på Zoom av Pavarabodhi, Shraddhamanas och Munisha.

Retreatkostnaden inkluderar en bokningsavgift på 500 kr, se villkor för anmälan.

Ange nedan (när du öppnat bokningsformuläret) vilket pris du betalar. Reducerat pris är främst för studerande, arbetslösa, pensionärer och andra med låg inkomst. Om även det reducerade priset är för högt för dig, eller om du skulle behöva dela upp betalningen, hör av dig till centret så hittar vi en lösning. För oss är det viktigt att de som vill delta får det, oavsett ekonomisk situation. Om du har möjlighet får du gärna i samband med bokningen ge en donation (dana), vilket gör det möjligt för oss att både täcka våra kostnader och att ge lägre pris till de som behöver.

Missing Event Data

X
X