Online: Grundhelg i meditation och buddhism, 16-17 maj

Lördag & söndag kl 10.00-12.00 samt 13.00-15.00

För första gången håller vi grundkurs online! Det blir samma grundläggande format och innehåll som på våra kurser "på plats" men i ett onlineformat.

Du åtar dig vid bokning att delta vid samtliga fyra tvåtimmarspass: Lördag 16 maj kl 10.00-12.00+13.00-15.00 samt söndag 17 maj kl 10.00-12.00+13.00-15.00.
Efter bokning skickar vi dig lite mer material samt länk till kursen i videokonferensportalen "Zoom" vi kommer använda oss av. Det är ett lättanvänt verktyg och vi skickar ut lite mer info om hur det funkar inför kursstart.

Vi lär ut två grundläggande meditationsövningar: uppmärksamhet på andningen och metta-bhavana. De är metoder för att odla medvetenhet och vänlighet gentemot sig själv och andra. Vi går också igenom grunderna i den buddhistiska läran, ett utforskande av både hjärta och sinne och som syftar till djupare insikt i tillvarons natur.

Kursen leds av Prasadacarin, Cecilia R och Peter M.

Kurskostnaden inkluderar en bokningsavgift på 500 kr, se villkor för anmälan.

Ange nedan vilket pris du betalar. Reducerat pris är främst för studerande, arbetslösa, pensionärer och andra med låg inkomst. Om även det reducerade priset är för högt för dig, eller om du skulle behöva dela upp betalningen, hör av dig till centret så hittar vi en lösning. För oss är det viktigt att de som vill delta får det, oavsett ekonomisk situation. Om du har möjlighet får du gärna i samband med bokningen ge en donation (dana) på 400 kr, vilket gör det möjligt för oss att både täcka våra kostnader och att ge lägre pris till de som behöver.

Missing Event Data

 

X
X