Meditationsretreat för kvinnor, 3 - 6 feb

Att odla energi för det goda

Denna retreat är öppen för kvinnor som har deltagit i en av Triratnas grund-/introduktionskurser.

Ofta finns en längtan att förändra hur vi lever våra liv - att meditera mera, utveckla medvetenhet, vara mer etiska, etc.  men det saknas tillräckligt med energi för att omsätta denna längtan i handling.

På retreaten utforskar vi hur vi kan odla energi för det goda (vīrya) och hitta en balanserad ansträngning med hjälp av Śāntidevas fyra faktorer: skicklig längtan, självförtroende, glädje och vila. Vi utforskar vīrya i meditation, reflektion och ritual. Retreaten kommer delvis att vara i tystnad.

Retreaten leds av Subhalocani, Dayadharani och Ratnasara.

Retreatkostnaden inkluderar en bokningsavgift på 500 kr, se villkor för anmälan.

Ange nedan (när du öppnat bokningsformuläret) vilket pris du betalar. Reducerat pris är främst för studerande, arbetslösa, pensionärer och andra med låg inkomst. Om även det reducerade priset är för högt för dig, eller om du skulle behöva dela upp betalningen, hör av dig till centret så hittar vi en lösning. För oss är det viktigt att de som vill delta får det, oavsett ekonomisk situation. Om du har möjlighet får du gärna i samband med bokningen ge en donation (dana), vilket gör det möjligt för oss att både täcka våra kostnader och att ge lägre pris till de som behöver.

03feb(feb 3)18:3006(feb 6)14:00Meditationsretreat för kvinnor, 3-6 feb

X
X