Meditationsretreat, 17 – 21 oktober
Find The Gap: med kroppen som en port till frihet

Denna retreat är öppen för alla som har deltagit i en av Triratnas grund-/introduktionskurser.

Begränsat antal platser! Denna retreat kommer att ha ett mindre antal platser än våra övriga retreater.

Under den här retreaten kommer vi utveckla medvetenhet om kroppen baserat på den klassiska undervisningen i Satipatthana-sutta. Med kroppen som bas kan vi utforska relationen mellan vår direkta upplevelse och de mentala konstruktioner som ofta leder oss in i förvirring och lidande. Kroppen kan hjälpa oss att se tillvaron som den verkligen är och till en större frihet i relation till allt som sker i sinnet.

Förutom de klassiska meditationerna i Triratna kommer vi göra övningar i kroppsmedvetenhet liggande och i rörelse. Genom reflekterande och utforskande dialog kring det vi upplever kan nya perspektiv och insikter uppstå.

Retreaten riktar sig till de som har en etablerad och regelbunden praktik av meditation och Dharma (ej nybörjare).

Ledare är Vanamoksha och Aryaka som båda har lång erfarenhet av dharmapraktik och undervisning och som tränare i sekulära mindfulnessprogram som Breathworks och MBSR.

Pris: 2750 kr (reducerat: 1750 kr, danapris: 3150 kr). Kostnaden inkluderar en bokningsavgift på 500 kr, se villkor för anmälan.

Ange nedan vilket pris du betalar. Reducerat pris är främst för studerande, arbetslösa, pensionärer och andra med låg inkomst. Om även det reducerade priset är för högt för dig, eller om du skulle behöva dela upp betalningen, hör av dig till centret så hittar vi en lösning. För oss är det viktigt att de som vill delta får det, oavsett ekonomisk situation. Om du har möjlighet får du gärna betala ett högre pris ("danapris"), vilket gör det möjligt för oss att både täcka våra kostnader och att ge lägre pris till de som behöver.

[eventBox id="208"]

X
X