Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Pröva dessa: Vad är Buddhism?IntroduktionskurserVad är en Retreat?

Meditationsdag med Satyaraja, 30 aug

Söndag 30 aug kl. 10-16

Om vi p.g.a. covid-19 inte kan hålla denna aktivitet på plats flyttar vi den, om möjligt, online. Om vi ställer in aktiviteten helt har du självklart rätt att få hela din avgift åter. Vi hoppas att du som vill delta därför kan känna dig trygg att boka även om läget för hösten ännu är oklart.

Detta är en dag för mitror och ordensmedlemmar.

Satyaraja är sedan länge en god vän till vår sangha och bor idag på Padmaloka retreatcenter i England. Under denna dag leder han oss i meditation utifrån temat uppmärksamhet på andningen och anapanasati.

Kostnaden inkluderar en bokningsavgift på 500 kr, se villkor för anmälan.

Ange nedan (när du öppnat bokningsformuläret) vilket pris du betalar. Reducerat pris är främst för studerande, arbetslösa, pensionärer och andra med låg inkomst. Om även det reducerade priset är för högt för dig, eller om du skulle behöva dela upp betalningen, hör av dig till centret så hittar vi en lösning. För oss är det viktigt att de som vill delta får det, oavsett ekonomisk situation. Om du har möjlighet får du gärna i samband med bokningen ge en donation (dana) på 400 kr, vilket gör det möjligt för oss att både täcka våra kostnader och att ge lägre pris till de som behöver.

30aug10:0016:00Meditationsdag med Satyaraja, 30 aug

X
X