Med mandarava, blå lotus och jasmin, 10 - 13 feb

Ett utforskande av puja/vördnad och ritual inom buddhistisk praktik

Denna retreat är öppen för alla som har deltagit i en av Triratnas grund-/introduktionskurser.

Att buddhismen vid sidan av meditation och studier även har riter och ritualer kan väcka olika känslor. För någon är det underbart och självklart, för någon annan något obegripligt eller till och med avskräckande.

Under den här långhelgen kommer vi både förtydliga logiken och tankegångarna bakom varför vi gör puja (vördnad) samt bara vara i det magiskt obeskrivliga som puja öppnar upp. Vördnad, tacksamhet, poesi, skönhet, föreställningsförmåga, myt, symbol och arketyp är exempel på sådant vi kommer utforska. Detta genom föredrag, meditation, samtal, reflektion och ett flertal pujor.

Retreaten leds av Prasadacarin och Vimaladhi.

Retreatkostnaden inkluderar en bokningsavgift på 500 kr, se villkor för anmälan.

Ange nedan (när du öppnat bokningsformuläret) vilket pris du betalar. Reducerat pris är främst för studerande, arbetslösa, pensionärer och andra med låg inkomst. Om även det reducerade priset är för högt för dig, eller om du skulle behöva dela upp betalningen, hör av dig till centret så hittar vi en lösning. För oss är det viktigt att de som vill delta får det, oavsett ekonomisk situation. Om du har möjlighet får du gärna i samband med bokningen ge en donation (dana), vilket gör det möjligt för oss att både täcka våra kostnader och att ge lägre pris till de som behöver.

10feb(feb 10)18:3013(feb 13)14:00Puja-retreat, 10-13 feb

X
X