Helgretreat: Medvetenhet, 7 - 10 november

Denna retreat är öppen för alla som har deltagit i en av Triratnas grund-/introduktionskurser.

Temat för denna långhelg är medvetenhet. Vad är medvetenhet/uppmärksamhet/mindfulness egentligen? Finns det bara en sort eller flera? Vad säger den buddhistiska traditionen om detta? Och viktigast av allt: Hur kan vi träna oss i medvetenhet och fördjupa den mer och mer?

Helgen kommer främst vara i tystnad men i samband med undervisningspassen kommer det finnas möjlighet att ställa frågor och utbyta erfarenheter med andra i gruppen.

Retreaten leds av Prasadacarin med team.

Pris: 2200 kr (Reducerat: 1400 kr, fullt pris+dana: 2600 kr). Kostnaden inkluderar en bokningsavgift på 500 kr, se villkor för anmälan.

Ange nedan vilket pris du betalar. Reducerat pris är främst för studerande, arbetslösa, pensionärer och andra med låg inkomst. Om även det reducerade priset är för högt för dig, eller om du skulle behöva dela upp betalningen, hör av dig till centret så hittar vi en lösning. För oss är det viktigt att de som vill delta får det, oavsett ekonomisk situation. Om du har möjlighet får du gärna i samband med bokningen ge en donation (dana) på 400 kr, vilket gör det möjligt för oss att både täcka våra kostnader och att ge lägre pris till de som behöver.

Missing Event Data

X
X