Helgretreat, 21 - 24 februari

"Motivation och tillit"

Denna retreat är öppen för alla som har deltagit i en av Triratnas grund-/introduktionskurser.

Ofta är det inte så svårt att vilja praktisera Dharma, att vilja meditera och att se värdet i det. Dharma kan kännas så tydlig och självklar, men att finna tillräckligt med motivation till att faktiskt praktisera, att *göra* det är ofta en annan sak. Att hålla praktiken vid liv, dag ut och dag in, är inte så lätt. Den här helgen kommer vi att utforska motivation och tillit, och en hel del annat.

Leds av Viryabodhi och Vajramuni med team.

Pris: 2200 kr (Reducerat: 1400 kr, fullt + dana: 2600 kr). Kostnaden inkluderar en bokningsavgift på 500 kr, se villkor för anmälan.

Ange nedan vilket pris du betalar. Reducerat pris är främst för studerande, arbetslösa, pensionärer och andra med låg inkomst. Om även det reducerade priset är för högt för dig, eller om du skulle behöva dela upp betalningen, hör av dig till centret så hittar vi en lösning. För oss är det viktigt att de som vill delta får det, oavsett ekonomisk situation. Om du har möjlighet får du gärna i samband med bokningen ge en donation (dana) på 400 kr, vilket gör det möjligt för oss att både täcka våra kostnader och att ge lägre pris till de som behöver.

[eventBox id="252"]

X
X