Metta - Vägen till frihet
Retreathelg 18-35 år, 20-22 aug

Med anledning av covid-19 har denna retreat endast tolv platser. Detta för att majoriteten ska ha eget sovrum och för att det ska bli enklare att hålla avstånd. Varje person har eget ansvar för både dit- och hemresa, från dörr till dörr. Mer information om riktlinjer för smittskydd hittar du här:
https://stockholmsbuddhistcenter.se/smittskydd-pa-dharmagiri-i-samband-med-retreat/

Om vi p.g.a. restriktioner inte kan erbjuda retreaten på plats erbjuder vi med stor sannolikhet retreaten online istället. Vi strävar efter att meddela om detta minst två veckor innan retreatstart. Om du har frågor - kontakta oss: info@stockholmsbuddhistcenter.se

Denna retreat är öppen för alla i åldrarna 18-35 år. Inga förkunskaper eller tidigare erfarenheter av meditation och/eller buddhism krävs.

Må alla levande varelser vara lyckliga!

Under denna helg kommer vi bekanta oss med och fördjupa oss i meditationsformen metta-bhavana, som kan översättas till utvecklandet av kärleksfull vänlighet. Det är en meditation där vi övar oss i att utveckla välvilja genom att önska att vi själva och andra ska må bra och bli fria från lidande. Men kärleksfull vänlighet, eller metta, är inte bara något som vi gör när vi mediterar - det är ett sätt att leva och ett sätt att se på världen. Med metta gentemot oss själva och andra så kan vi verkligen bli friare och lyckligare!

Utöver ledda meditationer och föredrag kommer det finnas gott om tid för samtal och tid i naturen - och förhoppningsvis bad i Dalälven!

Retreaten leds av Satyanita, Viktor NB och Bodhisakta.

Retreatkostnaden inkluderar en bokningsavgift på 500 kr, se villkor för anmälan.

Ange nedan (när du öppnat bokningsformuläret) vilket pris du betalar. Reducerat pris är främst för studerande, arbetslösa, pensionärer och andra med låg inkomst. Om även det reducerade priset är för högt för dig, eller om du skulle behöva dela upp betalningen, hör av dig till centret så hittar vi en lösning. För oss är det viktigt att de som vill delta får det, oavsett ekonomisk situation. Om du har möjlighet får du gärna i samband med bokningen ge en donation (dana), vilket gör det möjligt för oss att både täcka våra kostnader och att ge lägre pris till de som behöver.

20aug(aug 20)18:3022(aug 22)14:00Eventet är överRetreathelg 18-35 år, 20-22 aug

X
X