Fördjupningskurs i Triratnas meditationssystem

Denna kurs är öppen för alla som har deltagit i en av Triratnas grund-/introduktionskurser. Vi utgår också ifrån att du har minst tre månaders regelbunden meditationspraktik.

För att skapa intensitet och fördjupning är det viktigt att du åtar dig att meditera regelbundet under kursen och även att föra meditationsdagbok. Förutom sex kvällar kommer vi även ha en praktikdag på Stockholms buddhistcenter.

I kursen kommer vi utforska skönheten i meditation och livet som praktik. Vi kommer utforska samverkan mellan Samatha och vipassana. Vi introducerar även reflektioner kring hjärtsutran, lakshanas och buddhanusati som praktik. I processen utforskar vi struktur och kreativitet, form och formlöst, samt var dina källor till inspiration på kudden och inte minst i livet finns.

Samatha - Vipassana
Struktur - Kreativitet
Form - Formlös
Kudden - Livet
Skönhet

Leds av Pavarabodhi och Padmasurya.

Pris:1650  kr (Reducerat: 1050 kr, danapris: 2050 kr). Kostnaden inkluderar en bokningsavgift på 500 kr, se villkor för anmälan.

Ange nedan vilket pris du betalar. Reducerat pris är främst för studerande, arbetslösa, pensionärer och andra med låg inkomst. Om även det reducerade priset är för högt för dig, eller om du skulle behöva dela upp betalningen, hör av dig till centret så hittar vi en lösning. För oss är det viktigt att de som vill delta får det, oavsett ekonomisk situation. Om du har möjlighet får du gärna betala ett högre pris ("danapris"), vilket gör det möjligt för oss att både täcka våra kostnader och att ge lägre pris till de som behöver.

[eventBox id="204"]

X
X