Fördjupningskurs i meditation, 4 september - 9 oktober

"Samathas och vipassanas dans"

Denna kurs är öppen för alla som har deltagit i en av Triratnas grund-/introduktionskurser. Vi utgår också ifrån att du under kursen kan ge utrymme till regelbunden meditation mellan kurskvällarna.

 

Denna kurs hålls under sex onsdagskvällar kl. 18.00-20.30. Utöver dessa kvällar ingår även en dagretreat, lör 26 okt kl. 10.00-16.00.

Under denna fördjupning i meditation kommer vi utforska metta samt dhyana (absorption) utifrån ett insiktspraktikperspektiv.

Leds av Pavarabodhi och Padmasurya.

Pris: 1650 kr (Reducerat: 1050 kr, fullt pris+dana: 2050 kr). Kostnaden inkluderar en bokningsavgift på 500 kr, se villkor för anmälan.

Ange nedan vilket pris du betalar. Reducerat pris är främst för studerande, arbetslösa, pensionärer och andra med låg inkomst. Om även det reducerade priset är för högt för dig, eller om du skulle behöva dela upp betalningen, hör av dig till centret så hittar vi en lösning. För oss är det viktigt att de som vill delta får det, oavsett ekonomisk situation. Om du har möjlighet får du gärna i samband med bokningen ge en donation (dana) på 400 kr, vilket gör det möjligt för oss att både täcka våra kostnader och att ge lägre pris till de som behöver.

Missing Event Data
X
X