Fördjupningskurs i etik, 20 mar - 8 maj
"Inte för att vara duktig"

Denna kurs är öppen för alla som har deltagit i en av Triratnas grund-/introduktionskurser.

Tillsammans med meditation och visdom utgör etiken ett av huvudområdena inom den buddhistiska praktiken. Den anses även ligga till grund för fördjupad meditationspraktik och djupare insikt i verklighetens natur.

Under denna fördjupningskurs utforskar vi temat utifrån Subhadramatis bok "Not about being good - A practical guide to Buddhist ethics".

Vilka är de grundläggande principerna för den buddhistiska etiken? Hur kan vi omsätta dessa i handling och omvandla oss själva och världen? Och om det inte handlar om att vad duktig eller god varför ska vi då träna oss i ett mer etiskt liv?

Leds av Prasadacarin, Birgitta och Marcus.

Pris: 2200 kr (Reducerat: 1400 kr, danapris: 2600 kr). Kostnaden inkluderar en bokningsavgift på 500 kr, se villkor för anmälan.

Ange nedan vilket pris du betalar. Reducerat pris är främst för studerande, arbetslösa, pensionärer och andra med låg inkomst. Om även det reducerade priset är för högt för dig, eller om du skulle behöva dela upp betalningen, hör av dig till centret så hittar vi en lösning. För oss är det viktigt att de som vill delta får det, oavsett ekonomisk situation. Om du har möjlighet får du gärna betala ett högre pris ("danapris"), vilket gör det möjligt för oss att både täcka våra kostnader och att ge lägre pris till de som behöver.

[eventBox id="270"]

X
X