ONLINE: Utforska sinnet och dess potential till frihet

En fördjupningskurs om de sju upplysningsfaktorerna

Sex onsdagar med start 4 nov kl. 18.00-20.30

En kurs för dig som gått en av våra grund-/introduktionskurser inom Triratna. Då detta är en fördjupning i meditation förväntas du meditera regelbundet under kursen.

Kursen kommer även innefatta en dagretreat lördag 16 januari 2021, kl 10.00-16.00.

Under kursen kommer vi genom meditation, utforskande övningar och samtal, utforska de sju upplysningsfaktorerna. Ett sinne där dessa kvalitéer är fullt utvecklade och balanserade upplever frihet. De är naturliga kvalitéer i medvetandet som vi under kursen kommer träna oss på att uppmärksamma och utforska i den egna upplevelsen. Grunden är mindfulness, en medveten närvaro ur vilken alla de andra kvalitéerna växer.

Kursen leds av Padmasurya och Pavarabodhi - på Zoom.

Kostnaden inkluderar en bokningsavgift på 500 kr, se villkor för anmälan.

Ange nedan (när du öppnat bokningsformuläret) vilket pris du betalar. Reducerat pris är främst för studerande, arbetslösa, pensionärer och andra med låg inkomst. Om även det reducerade priset är för högt för dig, eller om du skulle behöva dela upp betalningen, hör av dig till centret så hittar vi en lösning. För oss är det viktigt att de som vill delta får det, oavsett ekonomisk situation. Om du har möjlighet får du gärna i samband med bokningen ge en donation (dana) på 400 kr, vilket gör det möjligt för oss att både täcka våra kostnader och att ge lägre pris till de som behöver.

Missing Event Data

X
X