Fördjupningskurs: Att segla de världsliga vindarna

Sex onsdagar med start 2 sep kl. 18.00-20.30

En kurs för dig som gått en av våra grund-/introduktionskurser inom Triratna.

Ibland är det stiltje och plötsligt så är det storm. Denna fördjupningskurs utgår ifrån Buddhas lära om de åtta världsliga vindarna (vinst - förlust, välbehag - smärta, lovord - klander, berömmelse - vanära). Vindarna kommer blåsa, hur kommer du relatera till dem? Det kommer vi tillsammans utforska utifrån Vajraguptas bok, Sailing the worldly winds.

Kursen leds av Padmajaya med team.

Stockholms buddhistcenter utgår från Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens beslut gällande coronaviruset (covid-19) och tar situationen på stort allvar. Vi har tagit fram riktlinjer för smittskydd för Stockholms buddhistcenter.

Om vi p.g.a. covid-19 inte kan hålla denna aktivitet på plats flyttar vi den, om möjligt, online. Om vi ställer in aktiviteten helt har du självklart rätt att få hela din avgift åter.

Kostnaden inkluderar en bokningsavgift på 500 kr, se villkor för anmälan.

Ange nedan (när du öppnat bokningsformuläret) vilket pris du betalar. Reducerat pris är främst för studerande, arbetslösa, pensionärer och andra med låg inkomst. Om även det reducerade priset är för högt för dig, eller om du skulle behöva dela upp betalningen, hör av dig till centret så hittar vi en lösning. För oss är det viktigt att de som vill delta får det, oavsett ekonomisk situation. Om du har möjlighet får du gärna i samband med bokningen ge en donation (dana) på 400 kr, vilket gör det möjligt för oss att både täcka våra kostnader och att ge lägre pris till de som behöver.

Missing Event Data

X
X