Dagretreat på Stockholms buddhistcenter, 5 juni

Med anledning av covid-19 har denna dagretreat endast femton platser för att alla deltagare för att det ska bli enklare att hålla avstånd.

Om vi p.g.a. restriktioner inte kan erbjuda aktiviteten på plats erbjuder vi med stor sannolikhet aktiviteten online istället. Vi strävar efter att meddela om detta minst två veckor innan retreatstart. Om du har frågor - kontakta oss: info@stockholmsbuddhistcenter.se

Denna dagretreat är öppen för alla oberoende av tidigare erfarenhet/förkunskap.

Den här retreatdagen hålls delvis på engelska och kommer att introducera buddhismens etiska läror och hur de relaterar till några praktiska frågor i det moderna livet. Dagen kommer att inkludera meditation och diskussion om principen att inte skada, karma och de fem etiska föreskrifterna - och fika!

Dagen passar alla som är nyfikna på buddhism, vänner till Stockholms buddhistcenter och mitror.

This half-day retreat (partly in English) will introduce Buddhism's ethical teachings and how they relate to some practical questions in modern life. The afternoon will include meditation and discussion of non-harming, karma and the five ethical precepts - and fika! Suitable for newcomers, Friends and Mitras.

Dagen leds av Munisha.

Retreatkostnaden inkluderar en bokningsavgift på 500 kr, se villkor för anmälan.

Ange nedan (när du öppnat bokningsformuläret) vilket pris du betalar. Reducerat pris är främst för studerande, arbetslösa, pensionärer och andra med låg inkomst. Om även det reducerade priset är för högt för dig, eller om du skulle behöva dela upp betalningen, hör av dig till centret så hittar vi en lösning. För oss är det viktigt att de som vill delta får det, oavsett ekonomisk situation. Om du har möjlighet får du gärna i samband med bokningen ge en donation (dana), vilket gör det möjligt för oss att både täcka våra kostnader och att ge lägre pris till de som behöver.

H:iH:i

X
X